Altijd al een inbouwzwembad willen hebben

inbouwzwembadGoedendag allemaal. Vandaag ga ik mijn nieuwe ervaringen met jullie delen. Afgelopen maand hebben wij flink verbouw. We hadden namelijk een inbouwzwembad gekocht. We hebben er een lange tijd voor moeten sparen, maar eindelijk hebben we er een. We dachten dat het erg veel zou kosten, maar gelukkig viel dat mee. We hadden meerdere offertes gekregen van bedrijven, maar Nieuwatlantis kwam het beste uit de verf. Er stonden goede recensies over dat bedrijf en wat betreft de kosten waren ze erg voordelig. Het ontwerp wat ze hadden toegestuurd was fantastisch. Het was zo mooi. Mijn vrouw en ik waren meteen verliefd.

Lekker ontspannen. zwembad

In totaal heeft het twee weken geduurd voordat alles geplaatst was. Volgens mij is dat erg snel. Ik weet niet precies hoelang een gemiddeld bedrijf erover duurt, maar als je alles moet uitgraven, installeren en leidingen moet leggen kan ik begrijpen dat daar tijd in zit. Na het werk maken we dagelijks gebruik van onze nieuwe inbouwzwembad. Het is echt heerlijk. Je komt lekker tot rust en het verminderd je stress. Ik ben er echt hartstikke blij mee. Hopelijk heb ik mensen overtuigd en laten ze ook een nieuw zwembad plaatsen door Nieuwatlantis. Ik kan je verzekeren dat je geen spijt krijgt.