De kenmerken van een loungebank

loungebank

Nieuwe tuinmeubelen

Zijn jouw tuinmeubelen aan vervanging toe? Geen probleem. Er zijn momenteel hele leuke meubelen verkrijgbaar. Vaak nog tegen schappelijke prijzen ook nog.

Traditionele tuinmeubelen

Je kunt natuurlijk gaan voor de traditionele tuinmeubelen. We hebben het dan over een tafel met een aantal stoelen er omheen. Meestal zijn dit vier of zes stoelen. De stoelen zijn vaak bij te bestellen zodat je er wat bij kunt zetten op het moment dat je visite krijgt.

Tegenwoordig kan bij de meeste standaard tuinstoelen de rugleuning versteld worden. Zodoende kun je kiezen of je rechtop wilt zetten of lekker relaxed achter wilt hangen. Dit kan bijvoorbeeld fijn en handig zijn als je wilt zonnebaden.

loungebank

Loungeset

Veel mensen hebben tegenwoordig twee zitjes in de tuin. Eén met traditionele tuinmeubelen en één met een loungeset. Als je graag wat rechter op wilt zitten kun je kiezen voor de traditionele meubels. Heb je een lazy sunday, dan kun je lekker neerploffen op de loungeset. De traditionele meubels kunnen vaak ook beter gebruikt worden als je visite krijgt die wat meer op leeftijd zijn. Bijvoorbeeld opa en oma. Die komen wat minder goed overeind vanuit de loungeset.

Bij een loungeset zit meestal ook een loungebank. Anders gezegd, je kunt er voor kiezen om een loungebank erbij te nemen. Een standaard set is een lage tafel met twee stoelen en een loungebank.

De kenmerken van deze banken zijn dat ze breed zijn waardoor je er met meerdere mensen op kunt zitten. Je zijn uiteraard in dezelfde stijl als de rest van de set (stoelen en tafel). Kies je voor een hoekbank, dan bestaat deze over het algemeen uit twee delen die simpel aan elkaar te klikken zijn. Op deze banken kun je optimaal genieten van je vrije dag. Leg er een lekker kussen in, pak een goed boek en je kunt urenlang genieten.

Een ander kenmerk van deze bank is dat hij licht van gewicht is en daardoor makkelijk te verplaatsen.

Hoge loungeset

Overigens kun je in dezelfde stijl als de lage set ook een hoge set krijgen. Hierbij zit dan een bartafel met bijpassende krukken er rond omheen. Erg gezellig om aan te borrelen met vrienden.