Dichtgevallen deuren

Een ding waar veel slotenmakers in Den Haag op dagelijkse basis mee te maken krijgen zijn dichtgevallen. Het komt op een dag vaak voor en het is dan de taak van een slotenmaker Den Haag om deze mensen te helpen.


Even buiten de deur

Vaak gaat de bewoner heel even de deur uit om bijvoorbeeld een sigaretje te roken of even gedag zeggen tegen een van de buren. Een klein beetje wind en de deur valt dicht achter de bewoner. In zulke situaties hebben ze sleutels niet bij zich en als er niemand anders thuis is raken ze buitengesloten. In dit geval zit er niks anders op dan een slotenmaker Den Haag te bellen om weer binnen het huis te komen.

Snel op locatie

De bewoner dat buitengesloten is belt even naar de slotenmaker Den Haag met eigen smartphone of gebruikt die van de buren. De slotenmaker Den Haag zal dan vervolgens proberen om zo snel mogelijk op locatie te zijn. Gemiddeld doen de slotenmakers in Den Haag zo een twintig minuten erover om op locatie te komen. Eenmaal op locatie is het een fluitje van een cent om de deur open te maken en de bewoner weer naar binnen te laten.

https://slotenmaker-denhaag.nl

https://www.locksecure.nl