Dit zijn de voordelen van een tuinkamer van Verasol

tuinkamer van Verasol

Wil jij de tuin meer benutten, bijvoorbeeld door er een tuinhuis neer te zetten? Je kunt ook een stap verder gaan en voor een tuinkamer kiezen. De tuinkamer van Verasol is nog nooit zo populair geweest als nu. Gek is dat niet. De tuinkamers hebben namelijk veel voordelen:

  • je zorgt voor meer woonruimte
  • je benut de tuin ook in de koudere seizoenen
  • je hebt een plekje weg van de drukte in huis
  • je kunt er gasten onderbrengen maar ook werken of een studio inrichten

Zoals je ziet is de tuinkamer dus hartstikke divers in te zetten. Het is bovendien de ideale manier om ook in de herfst en winter volop gebruik te maken van al die ruimte die je hebt in de tuin.

tuinkamer van Verasol

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een overkapping die volledig af te sluiten is met voor- en zijwanden. Een tuinkamer kan tegen de gevel van je huis gemonteerd worden, maar kan ook vrij in de tuin staan. Dankzij de wanden ben je beschermd tegen de wind en ander onaangenaam weer. Dat is genieten! Zowel op de mooie, warme dagen als op de regenachtige dagen wanneer het letterlijk met bakken uit de lucht komt vallen. 

Andere opties

Als een tuinkamer je een stap te ver gaat dan kun je nog kiezen voor andere soorten overkappingen. Je kunt bijvoorbeeld slechts een simpele overkapping aan de gevel vastmaken waaronder je kunt zitten. Houd er wel rekening mee dat wanneer je kiest voor een versie zonder zijwanden, de wind van alle kanten komt.