Een herinnering voor aan de muur

groene lijst

Ik durf te wedden dat je telefoon vol staat met prachtige foto’s waar je niet vaak genoeg naar kijkt. Foto’s van die ene tropische vakantie, een groepsfoto met al je beste vrienden, een foto van het snoetje van je favoriete huisdier, en zo nog anderen. Heb je er al eens over na gedacht om deze foto’s uit te printen, en ze in te lijsten? Het kost zeer weinig werk, en wat mooie lijsten kopen zorgt er gelijk voor dat je interieur er een beetje beter afgewerkt uitziet. En laten we eerlijk zijn, wie wil er geen a2 lijst aan de muur hebben met daarin hun mooiste herinneringen afgebeeld?

Een goede lijst is het halve werk

Wanneer je je foto’s op wilt hangen is het natuurlijk zeer belangrijk dat je rekening houdt met hoe je ze gaat inlijsten. Denk er dus goed bij na welke maat lijst je nodig zult hebben. Naast het feit dat de foto’s in de lijsten moeten passen, is het ook top als je fotolijsten passen bij de rest van je interieur. Heb je bijvoorbeeld veel houten meubels? Kies dan voor bijpassende houten lijsten. Wil je meer kleur in huis? Ga dan voor een selectie aan gekleurde lijsten. Zo zorg je er voor dat je foto’s er mooi bij hangen!

Waar hang je ze op?

Als je eenmaal al je foto’s hebt ingelijst, zul je je misschien afvragen waar in huis je ze als beste kunt ophangen. Wij raden je aan om de foto’s te plaatsen op lege stukken muur, op plekken waar je vaak langs loopt. Zo vrolijk je een kaal plekje gemakkelijk op, en kun je er zo vaak als mogelijk is van genieten. Denk hierbij aan een slaapkamer muur, of geef de foto’s een speciaal plekje in je woonkamer. Op deze manier kun je nog eens nagenieten van al die prachtige herinneringen die je op je telefoon nooit meer voorbij ziet komen!