Gazprom Energy, jouw zakelijke energieleverancier

In de wereld van de zakelijke energie zijn veel prijswisselingen, overnames en aanbieders actief. Al deze aanbieders leveren zakelijke energie aan de ondernemers in Nederland. Gazprom Energy is sinds 2012 één van deze aanbieders en heeft in de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt. Desondanks zijn zij een relatief klein bedrijf gebleven. Doordat zij onder de Gazprom Group vallen kunnen zij jou echter toch de voordelen van een groot bedrijf bieden.

 

Op zoek naar een nieuwe zakelijke energieleverancier

Ben je op zoek naar een nieuwe energieleverancier zakelijk of wil je eens rustig een prijsvergelijk maken? Dan kan Gazprom Energy je hierbij helpen. Zij kunnen jou wegwijs maken in de wereld van de energie en je van een goed en gedegen advies voorzien. Ook helpen ze jou om alle zaken inzichtelijk te krijgen en te houden. De medewerkers van Gazprom Energy zijn gespecialiseerd om jou op een servicegerichte manier van de beste informatie te voorzien. Gazprom Energy is dan ook heel trots op haar klantenservice

 

Open en transparant480000085-gazprom-infographic-gasketen-nl

Gazprom Energy is als bedrijf heel open en transparant naar haar klanten. Op de website van Gazprom Energy kun je ook gewoon de cijfers inzien. Uit deze cijfers blijkt dat Gazprom Energy een stabiel bedrijf is wat voor jou als klant prettig is om te weten. Ook onerscheidt Gazprom Energy zich door haar focus op duurzaamheid, duidelijkheid, oplossingen en samenwerking.  De drie P’s – People, Planet en Profit zijn daarom toonaangevend in het bedrijfsbeleid.

 

Informatie

Graag staat Gazprom Energy jou persoonlijk te woord om je van meer informatie te voorzien. Wil je een energiescan of een prijsvergelijk aanvragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. De klantenservice helpt je graag verder met al je vragen. Ook kun je op de website hele waardevolle tips en trucs teruglezen die ook voor jouw bedrijf heel waardevol kunnen zijn.