Kantoorruimte huren of kopen in Ede

Bent u een startende ondernemer en op zoek naar kantoorruimte in Ede? Of is uw bedrijf uit zijn jasje gegroeid en hebt u meer kantoorruimte nodig dan nu het geval is? Dan bent u bij Zoonen commercieel vastgoed aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod kantoorruimtes in onze portefeuille in een grote regio. Niet alleen in de regio Veluwe maar ook ver daarbuiten. Koop of toch liever huren, vele geïnteresseerden gingen u reeds succesvol voor. Ook voor aanbieders van kantoorruimte zijn we een goede partij. We bemiddelen in  kantoorruimte voor beide partijen en staan daarmee hoog aangeschreven binnen de commerciële vastgoedwereld. 

Aanbod kantoorruimte en -panden in Ede

Kantoorruimte in Ede hebt u niet alleen nodig om uw bedrijf in goede banen te leiden. Het is in veel gevallen ook van belang dat deze zich bevindt aan goede uitvalswegen en makkelijk is te bereiken. Maar niet alleen de locatie speelt een belangrijke rol, ook een prettige werkomgeving voor werkgevers is een belangrijke zaak om rekening mee te houden. Zijn de werkplekken ruim genoeg, in welke omgeving bevindt zich het kantoorpand en voelt de kantoorruimte prettig aan. Allerlei zaken waar u als werkgever rekening mee dient te houden bij uw zoektocht naar een (nieuwe) kantoorruimte. Zoonen vastgoed begrijpt dit als geen ander. Daarin kunnen we u allerlei tips en adviezen geven waar u gewoonlijk niet zo bij stilstaat. En dat hoeft ook niet, ontzorgen hierin is immers onze taak. We helpen u om  de meest geschikte kantoorruimte te vinden die past bij uw wensen en kijken daarbij naar de diverse mogelijkheden. En, niet geheel onbelangrijk, wat past bij binnen uw te besteden budget. Wat is een betere optie: huren of toch kopen? Allerlei hoofdbrekens waar we u als ondernemer graag met raad en daad in bijstaan. 

Een teamspeler op het gebied van kantoorruimtes en ander bedrijfsmatig vastgoed

De medewerkers van Zoonen commercieel vastgoed uit Ede hebben ruime ervaring en kennis van zaken. Wij zetten ons volledig in voor onze cliënten en helpen u dat te vinden waar u naar op zoek bent of juist wilt verkopen of verhuren. Neem gerust een kijkje in ons aanbod kantoorruimten in Ede. Hebt u nog vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.