Kies voor een 3 voudige stekkerdoos 

3 voudige stekkerdoos

Stopcontacten zijn natuurlijk erg handig in huis. Je gebruikt ze om de televisie van stroom te voorzien, om de stofzuiger stroom te geven wanneer je het huis wilt schoonmaken. Je kunt niet meer zonder. Ook om je computer van stroom te voorzien heb je natuurlijk stopcontacten nodig, maar het kan dan maar zo zijn dat je er een aantal te kort komt. Deze kun je dan gemakkelijk regelen door middel van een 3 voudige stekkerdoos. Dit is dan precies genoeg om bijvoorbeeld je computer te voorzien en je beeldscherm. Verder kun je dan ook nog een extra beeldscherm aansluiten en deze dan ook voorzien van stroom. Het is natuurlijk fijn dat je ook de mogelijkheid hebt om je telefoon op te laden als je op je computer bezig bent. Vaak zie je ook dat het mogelijk is een stekkerdoos te kopen met daarin USB poorten. Zo kun je en alles voorzien van stroom en dus ook je telefoon opladen. 

3 voudige stekkerdoos

Verschillende modellen 

Je ziet ook dat er verschillende 3 voudige stekkerdoos modellen zijn waar je uit kunt kiezen. Zo heb je namelijk een stekkerdoos met een schakelaar en zonder een schakelaar. Zo kun je dus gemakkelijk zien wanneer iets stroom gebruikt en wanneer niet. Als je de schakelaar omzet zul je dus direct zien of het stroom aanstaat en wanneer niet. Dit is natuurlijk ideaal want als je het toch niet gebruikt kun je het net zo goed uitzetten en kun je dus ook geen stroom verliezen. 

Kleuren 

Ook zie je dat de 3 voudige stekkerdoos in verschillende kleuren komt. Natuurlijk maakt de kleur niet uit voor de hoeveelheid stroom die er doorheen komt. Elke stekkerdoos zal net zoveel stroom doorlaten, de een vindt het alleen belangrijk dat ze de stekkerdoos in een kleur hebben die goed bij de kamer past.