Meer daglicht in huis via je platte dak

Een dakraam plat dak is een ideale optie om meer natuurlijk daglicht in huis te krijgen. Via het plafond komt er daglicht door je dakraam plat dak, zonder dat de binnenkant van je huis veel aanpassingen vraagt. Bovendien is het dakraam plat dak van dit bedrijf voorzien van HR++ isolatieglas. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat kou naar binnen komt als het buiten kouder wordt. De dakramen zijn geschikt voor platte daken, maar kunnen ook op licht hellende daken geplaatst worden. Het gaat dan om een hellingshoek van maximaal vijftien graden.

Voordelen van de dakramen

Bij deze website vind je een dakraam plat dak van glas in plaats van kunststof. Het glas voldoet aan Europese veiligheidsnormen. Door het strakke design zijn de dakramen populair. Het dakraam plat dak heeft een hoge isolatiewaarde en is goed in staat geluiden van buiten te reduceren. Zeker in de drukke stad kan het van pas komen dat geluid goed gedempt kan worden. Het schoonmaken van de dakramen is gemakkelijk, je hebt enkel een natte doek nodig. Een dakraam plat dak is gemakkelijk te monteren en wordt als geheel geleverd. Je kunt er ook voor kiezen het dakraam op te halen, dan betaal je geen verzendkosten.

Gemakkelijk monteren, mooie afwerking

Met de opstand van 15 centimeter schroef je het dakraam direct op het dak en werk je dit simpelweg af met dakleer. Aan de binnenkant van het dakraam zit een witte afwerking en hoef je dus niets zelf te doen. Op de website kun je uitrekenen wat de kosten zijn voor een dakraam plat dak in jouw woning.