Ronde composities

Elk goed ontworpen huis zou een spiegel moeten hebben – of meerdere, aangezien de ontwerpen en functies van spiegels echt het hele spectrum zijn. In dit artikel onthullen we de beste tips om je huis met spiegels te versieren.

Ronde wandspiegels, een geldige optie voor elke periode en stijl. De ronde vormen hebben bewezen een zeer veelzijdige optie te zijn en brengen harmonie en elegantie, waar je ze ook neerzet. Bovendien geven ronde vormen ons altijd meer mogelijkheden om creativiteit de vrije loop te laten. Zo kun je grappige composities maken op een muur die je voorheen niets vertelden.

Plaats gewoon vijf of zes ronde spiegels, elk met een andere maat maar met dezelfde lijst, en je krijgt een prachtige glazen wandschildering waarvan de betekenis zal variëren afhankelijk van de weerspiegeling. Ondanks dat het als een verouderd ontwerp wordt beschouwd, zal elke ronde spiegel van groot formaat een vleugje elegantie en onderscheid in de kamer brengen. Zeker een geslaagde keuze, ongeacht onze stijl.

Geometrische vormen

Mogelijk bij het overwegen van de keuze voor een spiegel is het meest voorkomende dat je denkt aan rechthoekige spiegellijst, rond of met gekrulde randen, maar de waarheid is dat er veel meer opties zijn. De sleutel is om alle elementen goed te kunnen combineren, terwijl we tegelijkertijd wedden op iets veel innovatiever en alleen geschikt voor modernere decoraties die graag groot inzetten.

We hebben het over spiegels met geometrische patronen, zeker een keuze die op sommigen verliefd zal worden en anderen zal afschrikken. Het hangt allemaal af van de persoon. Maar de waarheid is dat een grote spiegel met een gouden geometrische lijst en metalen reflecties niet zo slecht klinkt, toch? Het hangt allemaal af van de omgeving.

Hangende spiegels, waarom niet?

Soms hoeft een spiegel niets te reflecteren, hij hoeft niet eens de aandacht te trekken. Soms kan een set kleine op maat gemaakte spiegels, waarvan de belangrijkste functie is om op een belangrijk punt in huis te hangen, ook uw bestemming zijn. Gebruik de spiegels alsof we op zoek zijn naar een louter decoratief element. Iets dat het huis een vleugje elegantie geeft, maar zonder de rest van de elementen te verdoezelen. Bij deze gelegenheid zouden hangende spiegels heel goed werken als spiegels in de hal. Het zou een manier zijn om te bevestigen dat de uitdrukking van less meer ook geldig is voor het decoreren met spiegels.