Sterke Duplexnagels voor bekisting nodig?

Voor het maken van bekisting, zoals betonbekisting zijn duplexnagels ideaal. Ze zijn makkelijk in het gebruik en erg sterk. Maar ze zijn ook weer makkelijk te verwijderen naderhand. Want een kenmerk van duplexnagels is dat ze voor tijdelijke bevestigingen worden gebruikt. Ze hebben namelijk een dubbele kop. De eerste zorgt voor een goede afsluiting en aan de tweede kun je de nagel weer gemakkelijk verwijderen met een klauwhamer. Bij het maken van betonbekisting worden meestal duplexnagels gebruikt, omdat ze ook weer vlot verwijderd moeten worden.

Koop jouw duplexnagels snel en goedkoop bij Bevestigingsexpert

Op bevestigingsexpert.nl kun je van alles vinden in de webshop. Er zijn allerlei bevestigingsmaterialen te vinden en zo ook duplexnagels. Deze zijn er in vier verschillende formaten, zodat je altijd een geschikte nagel voor jouw klus vindt. Ze worden geleverd in een doos van 5 kilogram, want je zult er altijd wel meer dan één nodig hebben. Als je toch al in de webshop bent voor deze nagels, kijk dan nog even verder. Je kunt namelijk nog veel meer vinden voor jouw klus. De klauwhamer die je nodig hebt om ze weer te verwijderen bijvoorbeeld.

Bevestigingsexpert is een specialist in alles wat met bevestiging te maken heeft. Naast de genoemde nagels moet je dan denken aan schroeven, moeren, kit, wandankers, en noem maar op. Maar ook de verschillende gereedschappen en benodigdheden zijn te vinden. Je zult zien dat de prijzen concurrerend zijn en dat de snelle levering het wel erg aantrekkelijk maakt om hier de volgende keer je materialen te bestellen.