Toch een machinetransporter kopen

machinetransporter kopen

Mocht je nou geïnteresseerd zijn in het kopen van een transporter om jouw machines te vervoeren. Zoek dan bij verschillende leveranciers naar de goedkoopste optie. Want een machinetransporter kopen is geen kleine uitgave. Ga andere opties na, zoals een tweedehandse. Het scheelt altijd of je het voor de normale prijs koopt, of dat je iets tweedehands koopt. Ga bij jezelf na wat je budget is, maak daarna de keuze. Als je er een koopt is het wel in je eigen bezit, als je het veel gebruikt is het uiteindelijk voordeliger.

Kosten bij het kopen

machinetransporter kopen

Als je overweegt om een machinetransporter kopen voor machines, bedenk dan goed dat het een grote uitgave gaat worden. De prijzen voor de transporters liggen tussen de 3000 en 9000 euro. Dit ligt allemaal aan de grootte van de vervoerder. En dit heeft weer te maken met de zwaarte van de machines die jij wilt gaan vervoeren.

Stel je voor je wilt een transporter kopen, en het moet een grote zijn die veel gewicht moet kunnen dragen. Dan kom je uit op een XL transporter, die ongeveer 3500 kg kan dragen. Deze transporter kost ongeveer 64000 euro.

Maar ga je voor een vervoerder die minder gewicht hoeft te dragen, kom je uit op 2600 euro. Deze transporter kan zo’n 1600 kg dragen. Het is dus belangrijk dat je weet wat het gewicht is van de machines die je gaat vervoeren.

Wil je voor een tweedehands transporter gaan, scheelt die per vervoerder ongeveer 1000 euro. Zoek goed om goede deals te maken!