Welke schuifdeursystemen heeft u nodig?

Ik vind deuren prachtig, de overgang van de ene ruimte naar de andere, een daadwerkelijke deur die open gaat naar een andere energie zeg ik dan. Ik ben dan ook gek op deuren en sinds kort ben ik helemaal gek op stalen binnendeuren. Het glas zodat u door de deur heen kunt kijken, ipv dat er alleen maar hout zit waar u tegen aan kijkt. Het mooie, zwarte staal, ik vind het geweldig. Op de site schuifdeurexpert.nl hebben wij stalen binnendeuren gekocht. De stalen binnendeuren waren voor de woonkamer bedoeld en we hebben er dan ook 2 van deze stalen binnendeuren geplaatst. Ze staan er prachtig, en de deuren passen ook nog eens bij ons interieur. De stalen binnendeuren zijn mooi en het is voor mij en gelukkig ook voor mijn man en kinderen een fijn gevoel om door de deuren heen te kunnen kijken. Ik hou er niet van als de woonkamer helemaal afgesloten is, hiervoor, voor dat we de stalen binnendeuren hadden, was het heel anders. Dan konden wij niet kijken naar de gang en onze mooie trap, nu wel en daar ben ik persoonlijk heel erg gelukkig mee. Ze verkopen ook schuifdeursystemen, stalen schuifdeuren, een schuifdeurstysteem voor buiten en deurgrepen. Het ziet er allemaal in mijn ogen even mooi uit allemaal en ik raad het dan ook zeker aan om een keertje een kijkje te gaan nemen op hun website. Er staan montagevideo’s op de site, en uitleg over hoe u een schuifdeur maakt, allemaal hartstikke interessant. U kunt via de site een email naar ze sturen, op Faecebook chatten en een contactformulier invullen. Bestellen gaat makkelijk, net als betalen, de levering gaat lekker vlot en ze leggen op de site uit hoe u moet retourneren en ruilen. Ze bezorgen in Nederland en in België. En ze hebben ook nog eens mooie klantbeoordelingen. Als u een account heeft aangemaakt kunt u daarop inloggen en daar kunt u zien hoever het staat met uw bestelling. Ik vond het persoonlijk een mooie site en ik er met veel plezier de deuren besteld, we zijn heel blij dat we ze in huis hebben!

Heeft u ook interesse in schuifdeursystemen gekregen?

Dan is het misschien leuk om in eerste instantie even te gaan oriënteren. Dat doet u makkelijk door naar hun website te gaan en te kijken wat ze allemaal hebben en of u het ook mooi vind. Wij zijn superblij met de deuren die we nu hebben, ik vind het geweldig dat ze schuiven in plaats van de ouderwetse deuren te hebben. Die vonden we maar saai, het ziet er nu prachtig uit allemaal en daar zijn we heel blij mee!

Ook kijken of het wat voor u is?

Dan moet u een keer naar de website gaan, want:

  • Hier laten ze zien wat voor systemen ze hebben
  • Ze verkopen ook de deuren die u nodig heeft erbij
  • Ze bieden een handleiding aan om zelf zo een systeem te maken

Het kan allemaal heel makkelijk, het is bij hun ook niet vreselijk duur en het ziet er ook nog eens heel goed uit. Plus dit systeem en de deuren zijn van een goede kwaliteit en dat is ook heel belangrijk toch?