Wil jij ook jouw eigen notitieblok laten bedrukken?

Een notitieblok bedrukken dat geheel aansluit aan jouw stijl, bedrijf of product? Noem het maar op, het is allemaal mogelijk bij maxilia.nl. Wanneer je eens op deze website kijkt, dan kun je zien dat het hier mogelijk is om elke bestelling uniek te maken. De kwaliteit die je hier kunt verwachten is uitstekend en dat ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dat is dan ook de reden waarom ik heb besloten om mijn reactie achter te laten op dit blog. Inmiddels ben ik een zeer tevreden klant van dit bedrijf, ik heb namelijk sinds een aantal maanden een eigen hondentrimsalon aan huis. Nu zul je misschien denken wat heeft dit met een schrijfblok te maken? Ik heb deze laten voorzien van het logo van mijn bedrijf en met de foto van mijn eigen twee honden. Het is de bedoeling dat ik deze handige reclame kan weggeven om klanten te binden.

notitieblok bedrukken

Hier kom je vanzelf wel op een idee

Ik kwam op het idee om een notitieblok te laten bedrukken omdat iedereen dit wel kan gebruiken. Hierdoor worden de mensen steeds herinnert aan mijn salon en dan vergeten zij niet om bij mij een volgende afspraak te maken. Tevens gebruik ik het mooie papier ook zelf zowel privé als voor de zaak. Het is voor diverse branches aan te raden om eens op de website te kijken als zij op zoek zijn naar promotiemateriaal. Hier zijn zoveel artikelen te vinden waardoor jij (net als ik) vanzelf wel op een leuk idee komt om als relatiegeschenk te kunnen weggeven.

notitieblok bedrukken