Woningontruiming

De woningontruiming van mijn overleden vader is erg goed verlopen door de hulp van een bedrijf dat is gespecialiseerd woningontruiming bedrijf. Het bedrijf stond ons bij in het uitzoeken van de spullen van mijn vader en transporteerde het naar familieleden of naar samenwerkende stichtingen. Niet bruikbare spullen werden verantwoord afgevoerd en milieuvriendelijk verwerkt.

Ook werden er verschillende werkzaamheden in huis verricht. Wel willen het huis graag in de familie houden, een van de familielede wilde wel in het huis wonen, maar niet zoals het er uit zag als toen mijn vader er in woonde. Het bedrijf heeft geholpen met het herinrichten van het huis naar de smaak van dit familielid. De vloerbedekking werd verwijderd en verschillende zaken werden gedemonteerd. Ook zijn er uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden verricht in de badkamer, toilet en in de keuken, zodat het huis helemaal netjes is voor als het familielid er in trekt.

Daarnaast waren er veel kleine herstelwerkzaamheden die aan het aan het huis gedaan moesten worden. Er moesten verschillende delen gestuukt worden en daarna worden geschilderd. Dit heeft het bedrijf netjes aangepakt en het huis ziet er nu een stuk nieuwer uit.

logo (1)

Het bedrijf heeft ons veel steun geboden na het overlijden van mijn vader en natuurlijk bij de woningontruiming. Daarnaast hebben ze het huis weer in perfecte staat gebracht, zodat het huis toch in de familie blijft. Wij zijn erg tevreden over de diensten die het bedrijf voor ons heeft verricht, het bedrijf is een echte aanbeveler voor iedereen die in een zelfde situatie verkeerd als dat van ons.