Het lijkt tegenstrijdig misschien, maar ik was in de wolken onder de terras parasol

Het mogen een beetje vreemd lijken hier een blog aan te wijden, maar ik wilde de lezers van dit blog gewoonweg niet onthouden wat ik onlangs onder de terras parasol heb meegemaakt. Ik denk dat het op het internet veel te veel onzin wordt verspreid, zeker via de sociale media. Daar spuien mensen maar hun ongenoegen en lijkt er haast niet meer stil gestaan te worden bij de kleine, bij de mooie dingen des levens. Ik besloot een tegenwicht te bieden en af en toe eens te vertellen over de positieve dingen die mij overkomen zijn en het is tijd voor een verhaal over de afspraak die ik laatst had. Het was een heerlijke dag en ik ontmoette een vriendin onder de horecaparasol van ons favoriete terras. Ik hou wel van een zonnetje maar er was ditmaal een speciale reden dat we ons verzamelden onder de horecaparasol, ze was namelijk enkele dagen ervoor bevallen van een dochtertje, een heerlijk baby’tje. We hebben de hele middag zitten keuvelen en genieten en ik voelde me helemaal in de wolken, hoe onwaarschijnlijk dat ónder een parasol ook moge klinken!